Sve za njegu lica

ČIŠĆENJE LICA

Čišćenje lica

Tretman njege lica u koji ulazi, čišćenje lica mlijekom i losionom, piling lica ovisan o tipu kože,parenje,manualno čišćenje lica, dezinfekcija visokom frekvencijom i adekvatna maska ovisan o tipu lica.

KLASIČAN TRETMAN LICA

Klasičan tretman lica ide sličan postupak kao i kod čišćenja lica, samo iza dezinfekcije lica visokom frekvencijom ide klasična masaža lica i dekoltea koja traje nekih 15 min i iza adekvatna maska ovisna o tipu kože

Mezoterapija lica

Led maska

ANTI-AGE MIOLIFT LICA

Miolift tehnikom pojedinačno se obrađuje oko 30 mišića lica i vrata. Oni se stimuliraju da ponovno poprime tonus primjenom električne struje niskog intenziteta. Ove struje su ispod praga nadražaja živčano-mišićnih struktura. Tijekom tretmana se osjeća samo lagani dodir elektroda. Cilj tretmana je poboljšanje tonusa lica i vrata, smanjuje bore, veća elastičnost kože. Sve mi više žena zadovoljno rezultatima ovih tretmana.

TRETMAN KISIKOM

Tretman kisikom primjeren je za sve vrste tipova kože, osobito za umornu, dehidriranu i kožu pod stresom. Prirodni kokteli sastojaka unose se u kožu pomoću kisika pod tlakom, regeneriraju kožu na staničnoj razini i istovremeno dubinski poboljšavaju razinu vlage kože. Serumi su prilagođeni vašem tipu i stanju kože, najčešće su kombinacija hijaluronske kiseline (sastojak koji se prirodno nalazi u našoj koži), vitamina A, C, E i zelenog čaja, koji odmah dubinski hidratizira kožu, uklanja umoran izgled, ublažava bore i natečenost, ostavljajući vašu kožu uravnoteženu i sjajnu. Oxy tretman kisikom je odličan dodatak bilo kojoj od naših usluga beauty rituala i tretmana lica.

Dijamantna MDA

Dubinski mehanički čisti lice, skida mrtvi sloj kože, otvara pore i dopušta koži da normalno diše, lakše izbacuje toksine, usporava starenje i odumiranje stanica.

DERMAPEN TRETMAN

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Dermapen sadrži 12 mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontrolirani rezultat.

Radiofrekvencija lica (i tijela)

Radiofrekvencija je tretman za lice i tijelo.

Kako radi RF?

Svaka vibracija radiofrekvencije uzrokuje vibraciju stanica. Ova vibracija ima učinak masaže, čime se omogućuje bolja apsorpcija hranjivih tvari iz krvotoka , te tako pomlađuje svaku pojedinačnu stanicu od koje se tkivo sastoji. Visokofrekventni radiovalovi u tretmanu radiofrekvencije potiču epidermu na stvaranje kolagena i elastina što dovodi do zatezanja kože , te postizanje lifting efekta.

UČINAK RADIO FREKVENCIJE – aktivacija metabolizma

RF pojačanjem metabolizma fibroblasta i drugih stanica vezivnog tkiva pojačava stvaranje kolagena te elastina.Trajanje tretmana je 30 min.

Metabolizam uvelike ovisi o pravilnoj cirkulaciji krvi. Odgovarajuća količina kisika u krvi je neophodna za oksidaciju tjelesnog tkiva i snabdijevanje energijom. Elementi za izgradnju tkiva moraju biti dostavljeni putem krvi kako bi zamijenili one koji su oksidirani.